Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek karınin kullanılmaktadırlar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir gestaltsı vardır.

l Tütün sızıntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlamlar.

Yangın kapısı; beşer katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Binalarda mukannen standartlarda arazi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Misil nüshası: Binaların huzur nüshası kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı örgülarda her katta bir parça ivedili çıkış kapısı vaziyet almalıdır. Mürtefi katlı yapılarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında uyanıklık edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi bâtınin hem de merdivenin sadece amacı derunin kullanılabilmesi yürekin bu unsura ilgi edilmelidir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en büyük avantajı duman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın kapısı fiyatları modellere nazaran bileğfiilmektedir. Metanet, bakım ve onarım kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine için sunmuş olduğu avantajlara bandajlı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Kanatlar süresince yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin koltuk plakaları mevcuttur.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve tehlikee dayanıklı sırça ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar ürkü olabilir ve bulundukları düzı ayrılma eylemek gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan Yangın Merdiveni Kapısı ve yönlendirmelerle amelî kullanıma sahip olan kapılar sebebiyle insanların panik durumu azalır ve emin çıkış esenlanır.

Report this wiki page